Marc de Reuver over twee weken terug op de motor 19-02

Nieuws uit het Yamaha van Beers Racing Team


Marc de Reuver uit het Yamaha van Beers Racing Team heeft vandaag bij een bezoek aan dokter Toon Claes goed nieuws ontvangen. De Reuver scheurde tijdens een training in Spanje een pees in zijn schouder en nadat hij een operatie had ondergaan, leek hij zon drie maanden buiten de strijd te zijn.


Marc de Reuver over twee weken terug op de motor


Dit betekende dat hij zeker de eerste twee wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap zou missen en dat de eerste Grand Prix in Bulgarije twijfelachtig zou worden.


Echter toen Marc vanochtend samen met dokter Toon Claes een aantal oefeningen deed met zijn schouder was dokter Claes uiterst verrast. Marc ontving het goede nieuws dat hij weer mag beginnen met het trainen van zijn schouder en over twee weken mag hij de motortraining hervatten.

Commentaar Marc de Reuver:Ik kon mijn oren niet geloven toen dokter Toon Claes zei dat ik over twee weken weer met de motortraining mag beginnen. Normaal zal ik bij de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Gemert weer aan de start verschijnen maar ik zal zeker met reserves rijden. Ik ga nu eerst maar even de fiets op om een mountainbike training af te werken.

Bron: Yamaha van Beers Racing Team / MXWorld - Marcel Dirkx

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN