Internationaal Jeugdweekend 23 & 24 juli MC Boekel 25-05

Motocross Circuit Bezuidenhout MC Boekel


Na het goede nieuws dat circuit ‘'Bezuidenhout'' toegankelijk zal blijven voor motorsport kunnen we u melden

dat MC Boekel op 23 en 24 juli aanstaande het Internationaal Jeugdweekend naar Boekel zal halen.

Internationaal Jeugdweekend 23 & 24 juli MC Boekel 2011Als aanvulling voegt de club er een 125cc tweetakt klasse en een prestigieuze Dealercup (beide) inclusief prijzenpot aan toe.

Dit tweedaagse evenement op het thuiscircuit van Jeffrey Herlings in Boekel zal met groot enthousiasme op poten worden gezet door de actieve club die weer in haar ledenbestand kan groeien na dit goede nieuws. Aan faciliteiten zal het niet ontbreken ondanks het korte tijdsbestek in de aanloop naar dit evenement.

Deelname aan dit Internationaal Jeugdweekend is open voor iedereen met een geldig startbewijs. Rijders van een niet bij de MON/IMBA aangesloten bond dienen een daglicentie te kopen á €10,- per rijder per dag. Het inschrijfgeld bedraagt €30,- per rijder.

Categorieën die tijdens het Jeugdweekend op beide dagen

aan de start komen:
Quad mini 5-9 jaar
Quad special 8-16 jaar
50cc 5-7 jaar
65cc kleine wielen 6-9 jaar
65cc grote wielen 8-11 jaar
85cc kleine wielen 8-14 jaar
85cc grote wielen 11-15 jaar
MX2 Jeugd 13-16 jaar
Veteranen 36-70 jaar.

Peildatum voor de leeftijd is 1 januari van het lopende kalenderjaar.

Verder is er een 125cc tweetakt klasse (13-19) jaar. Voor deze klasse zal er een prijzenpot beschikbaar gesteld worden ter waarde van €1000,- voor de top-10 in het totaal klassement. Er worden 4 manches gereden door deze klasses, verdeeld over beide dagen.

Spectaculair zaterdagavond programma met Dealercup.
Als kers op de taart organiseert MC Boekel dit jaar de prestigieuze en spectaculaire Dealercup waarbij motorzaken hun beste rijders kunnen afvaardigen om de strijd aan te gaan tijdens drie manches op zaterdagavond 23 juli.
Er zijn twee klasses welke apart van start gaan tijdens deze dealercup. Een Junioren/Senioren en een Nationale/Inters klasse. Er kunnen per klasse 16 teams meedoen, met elk 3 rijders. De rijders gaan alle drie tegelijk van start tijdens drie explosieve manches. Het team met het beste totaalresultaat wint!

Deelnemers zijn wederom verplicht een geldig startbewijs te hebben. MX2 Jeugdrijders zullen zich zowel bij een Junioren/Senioren als Nationale/Inters team mogen aansluiten. Voor de Nationale/Inters klasse is er naast de bloemen en de wisselbeker ook een prijzenpot beschikbaar gesteld ter waarde van maarliefst

€1750,-
1ste team: €1000,-
2de team: €500,-
3de team: €250,-.

De aanvang van het avondprogramma is 16.00uur.

De laatste manche gaat van start om 20.45uur.
Tijdens dit avondprogramma zullen ook de 85cc, MX2 jeugd en de 125cc klasse van start gaan.

U kunt zich voorstellen dat MC Boekel graag z.s.m. het animo willen peilen onder de rijders, om op 31 Mei a.s. de knoop door te hakken en definitief aan de slag te gaan met de algehele organisatie. Uw aanmelding nu, is dus cruciaal! Het zou MC Boekel een deugd doen uw aanmelding te mogen ontvangen, en van dit Internationaal Jeugdweekend + bijklasses een prachtig evenement te maken.

Wil je deelnemen aan dit evenement, stuur dan een e-mail naar info@petertrans.nl met daarin je naam en klasse.

Voor verdere informatie bekijk de website van MC Boekel www.mc-boekel.webs.com


In 2011 kent MC Boekel vele wendingen met een positief eindresultaat


Nog begin dit jaar werd bekend dat MC Boekel definitief afscheid moest nemen van haar accommodatie Circuit Bezuidenhout. De grote ommekeer kwam begin deze maand met groot nieuws van de Raad van State.


>>> Groots Eerbetoon aan voorzitter MC Boekel


Bron: MC Boekel

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN