Reed en Baggett winnen de tweede manche in Mount Morris 12-06

Mis geen seconden van de High Point Mount Morris National AMA Amerikaanse National Outdoor


Tussen de eerste en de tweede manche van de Outdoor National in Mount Morris begon het te regenen waardoor de baan spiegelglad en modderig werd. In de 450 klasse ging Mike Alessi er als een haas vandoor en had na een aantal ronden een gat van 15 seconden.

Reed en Baggett winnen de tweede manche in Mount Morris


Door een valpartij verloor hij de koppositie aan Chad Reed, die op zijn beurt ook niet fit aan de start kwam. Reed had in de eerste manche namelijk een steen op zijn sleutelbeen gehad. Reed werkte een constante wedstrijd af en won de tweede manche voor Ryan Villopoto en Ryan Dungey, die in de eerste ronde op een tweede plaats rijdend ten val kwam.

In de 250 klasse was het Dean Wilson die kopstart pakte maar op de gladde omstandigheden ging hij na een aantal bochten onderuit en viel terug tot in de achterhoede. Blake Baggett nam het commando over en reed lange tijd aan de leiding totdat hij ten val kwam. Baggett gaf de koppositie af aan Tyla Rattray en viel terug naar een derde plaats. Hij kwam echter in een hoog tempo terug en wist een achterstand van tien seconden op Rattray goed te maken. Met nog drie ronden te gaan nam hij de koppositie over van Rattray en won de manche voor Rattray en Eli Tomac. Ryan Sipes kwam in de tweede manche niet in actie. Hij liep in de eerste manche een hersenschudding op en zal hierdoor ook de volgende wedstrijd in Budds Creek moeten missen.

Tyla Rattray is de nieuwe leider in het 250 kampioenschap na drie wedstrijden.
 

MX1, Eerste manche:
Uitslag tweede manche 450:

01. Reed
02. Villopoto
03. Dungey
04. Alessi
05. Windham
06. Dietrich
07. Hahn
08. Wey
09. Metcalfe
10. Weimer
11. Noren
12. Peick
13. Short
14. Bright
15. Byrne
16. Chisholm
17. Simmonds
18. Smith
19. Rookstool
20. Craig

MX2, Tweede manche:

Uitslag tweede manche 250:

 



LIVE - AlliSports - AMA Amerikaanse National Outdoor

>>> AMA Outdoor Motocross wedstrijden LIVE te volgen via Motors TV


Bron: AlliSports / Motocrossplanet

TOP