Max Nagl is na twee grote rugoperaties op weg naar herstel 26-01

Update Max Nagl


Red Bull Teka MX1 KTM fabrieksrijder Max Nagl is op weg naar herstel na twee grote rugoperaties. Max is na de tweede operatie, vrij positief maar moet het nog steeds kalm aan doen en heeft nog werk voordat hij mag aan de fitnesstraining beginnen en terug op zijn KTM fabrieksmotor mag gaan rijden!

Max Nagl is na twee grote rugoperaties op weg naar herstel


"Het was een oude blessure en in het begin voelde ik die niet, maar na de eerste operatie had ik pijn voor de rest van het seizoen. Dat was teleurstellend, want ik voelde me erg sterk en wist dat ik makkelijk in de top drie kon eindigen op het einde van het seizoen. Ik eindigde in de top vijf dus dat was nog goed, " zei hij in een recent interview.

Momenteel Max is beperkt tot veel rust en dit sinds het einde van het seizoen 2011, nu bijna zes maanden. "Dit is een nieuwe ervaring voor mij. Op dit moment kan ik alleen maar wandelen en rusten." Artsen hebben hem verteld dat hij in staat zal zijn om aan conditie training te beginnen in februari. Deze training zal hij bij de specialist in het Red Bull Training Centre te Oostenrijk doen vanaf 06 februari. Na die fase zal Max begin maart voor het eerst testen met de motor. "Dan zal ik testen met de 350cc en de 450cc, en ik zal beslissen waarmee ik ga rijden in 2012."

Max, die vorig jaar met het # 2 reed zal voor het komende seizoen met het # 12 gaan starten. "Ik hou van dit nummer en ik denk dat ik dit in de toekomst ook zal houden."

Bron: MXWorld

TOP