Patrick Roos & Rui Goncalves Winnen in Gemert 16-03

Herlings vierde vierde tijdens ONK in Gemert

Patrick Roos wint MX1 in Gemert!
Ondanks een rustperiode van drie maanden komt Patrick Roos bijzonder sterk uit de winterslaap. De Pater KTM-rijder heeft in Gemert zijn eerste ONK-zege geboekt voor zo’n 3.000 bezoekers. In de eerste manche won de Brabander terwijl Maxi Nagl, de snelste man in de training, de tweede manche op zijn naam schreef. Nagl wordt tweede in het dagklassement voor de altijd sterk rijdende Erik Eggens.

Max Nagl

MX2-Zege Goncalves, Herlings vierde!
Voor het eerste sinds jaren werd de eerste wedstrijd van het JUMBO Open Nederlands Kampioenschap in Gemert onder goede weersomstandigheden verreden. In de MX2 won Rui Goncalves, de Portugees die jaren in Nederland woonachtig was won beide manches zonder grote problemen. Zijn KTM-collega’s Joel Roelants (2-4) en Marcus Schiffer (6-2) maakte het podium vol. De race werd echter gemaakt door Jeffrey Herlings die met de grote jongens gewoon mee doet, hij werd vierde!