Entry-List FIM GP Portugal - Agueda 08-05

Entry-List Motocross World Championships GP Portugal


MX1 Entry-List GP Portugal
Het Wereld Kampioenschap MX1 gaat dit weekend verder in het Portugese Agueda. Op de Entry-List zien we Gregroy Aranda terug keren en hij krijgt Nicolas Aubin als directe teamgenoot. Aubin maakt per direct de overstap naar de MX1. Verder missen we Morgan Jacquelin die weer plek moet maken voor landgenoot Loic Leonce. Ook Yentel Martens en Bas Verhoeven ziet we niet terug op de lijst waar Stephen Sword ook weer terug keert.

MX2 Entry-List GP Portugal
Na het grote feest dat Jeffrey Herlings het publiek gaf in Valkenswaard gaat het Wereld Kampioenschap dit weekend verder in Portugal. Op het circuit van Agueda zien we op de Entry-List enkele verassingen zoals Dennis Ullrich (17) en Michael Lieb (18) die bij BUD Racing de kleine Nicolas Aubin vervangt. Verder zou Gautier Paulin terug keren in het WK na zijn kuitbeenbreuk.

Women Entry-List GP Portugal
De tweede wedstrijd van het FIM Women Motocross World Championship wordt verreden in Portugal. Op de Entry-List voor de wedstrijd in Agueda missen we Ashley Fiolek. Verder zien we geen verassingen, Steffie Laier leidt het kampioenschap maar het is te hopen dat een van haar landgenotes, Livia Lancelot of Chiara Fontanesi de aansluiting kunnen vinden.

FIM

KLIK HIER - FIM Motocross World Championships - Portugal - Agueda – Entry list


>>> Grand Prix van Portugal live op Freecaster TV


>>> GP Motocross ook LIVE te volgen via Motors TV


>>> GP Motocross Kalender 2010


Bron: FIM / KEMCO - Steven van Kempen

TOP