MAC Lierop | DMX Zuid | Nieuw: DMX Shoot-Out, dit najaar in Berghem 27-03

Nieuw: DMX Shoot-Out, dit najaar in Berghem 27-03

KNMV DMX Regio Zuid

DMX Wat? Een landelijke krachtmeting voor alle district licentiehouders op 18 en 19 oktober op circuit New Seven Hills in Berghem.

Aan dit vanaf 2014 jaarlijks terugkerend evenement kan worden deelgenomen door alle district licentiehouders die minimaal 50% van alle DMX wedstrijden in hun regio hebben meegedaan.

 

 

Dit initiatief vanuit de KNMV is geopperd door de DMX co÷rdinatoren op verzoek van vele rijders. Joint Forces Projects zal samen met de organiserende club voor de uitvoering zorgen.

Circuitpark Berghem staat garant voor een perfect motorcross weekend. Het GP circuit zal een complete metamorfose ondergaan en dermate geprepareerd worden dat het voor jong en oud uitdagend doch plezierig deelnemen is.

DMX deelnemers krijgen vanuit hun district een link toegezonden per e-mail zodat zij online kunnen inschrijven.

Wil jij in oktober ook aan de start staan van de race van je leven? Kijk dan op de website van de KNMV om de kalenders op de zoeken en zorg dat je zo snel mogelijk aan voldoende kwalificatie wedstrijden hebt meegedaan.

Joint Forces Projects lanceert midden april een website met het regelement, de prijzenpot Ún alle overige informatie. Like onze facebook en ben als eerste op de hoogte van de recente ontwikkelingen omtrent de DMX Shoot-out.

 

KLIK HIER Voor de complete kalender

 

KLIK HIER Voor info over de DMX activiteiten 2014

 

 

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

DMX KALENDER 2014

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

DMX WEDSTRIJD INFO:

 

INFO BESTUUR DMX ZUID

INFO-DEELNEMERS

INSCHRIJVEN

UITSLAGEN EN TOTAALSTAND

DMX ZUID REGLEMENT

HANDLEIDING MYLAPS

CONTACT