MAC Lierop | Grand Prix | Official van verdienste Pieter Paul Vermeulen voor het voetlicht 22-01

Official van verdienste Pieter Paul Vermeulen voor het voetlicht 22-01

Vrijwilligers in zonnetje op KNMV Officialscongres

Pieter-Paul Vermeulen, die in de afgelopen jaren namens de KNMV de hele wereld over reisde als begeleider en wedstrijdarts.

 

Jan de Geus met Pieter-Paul Vermeulen

Foto: KNMV - Jan de Geus met Pieter-Paul Vermeulen.

 

“Je kunt beter vragen waar ik niet ben geweest”, aldus de Brabander. Vermeulen, die zijn carrière begon als Vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht, is tegenwoordig als Coördinerend Specialistisch Senior Inspecteur verbonden aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) in Nederland.

Begonnen als clubarts van MAC Lierop werd hij medio jaren negentig opgenomen binnen de KNMV als Bondsarts, kwam in de Medische Commissie en werd namens de KNMV gedelegeerd bij de FIM. Tijdens zijn FIM-tijd heeft hij vele inspecties uitgevoerd en circuits voorzien van een medische licentie. Daarnaast gaf hij wereldwijd leiding aan collega-artsen als Chief Medical Officer tijdens FIM-seminars.

Gepokt en gemazeld
De laatste twee jaar was hij als medisch directeur direct betrokken bij het WK Motocross. Naast zijn werkzaamheden voor de KNMV en FIM was Vermeulen de afgelopen vier jaar bestuursvoorzitter bij MAC Lierop en organiseerde hij driemaal een Grand Prix Motocross.

Mede gezien zijn drukke baan en zijn jonge gezin heeft Vermeulen, na 20 jaar betrokken te zijn geweest bij de motorsport, besloten om een punt te zetten achter zijn actieve carrière. Zijn onderscheiding is, evenals die van de andere Officials van Verdienste, dik verdiend.
 

KLIK HIER En bekijk de foto's op de Facebookpagina.

 

 

Bron: KNMV

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: