MAC Lierop | Grand Prix | Marc de Reuver maakt seizoen 2013 af voor het BT Motorsport Honda Team 15-07

Marc de Reuver maakt seizoen 2013 af voor het BT Motorsport Honda Team 15-07

BT Motorsport Honda Team

Marc de Reuver zal seizoen 2013 afmaken voor het BT Motorsport Honda Team. De meervoudig Nederlands Kampioen en Grand Prix winnaar kwam deze week tot een overeenkomst met het in Best gevestigde team.

 

Marc de Reuver maakt seizoen 2013 af voor het BT Motorsport Honda Team

Foto: Marc de Reuver maakt seizoen 2013 af voor het BT Motorsport Honda Team.

 

Marc zal zich blijven concentreren op het rijden van wedstrijden om het Belgisch Kampioenschap, ADAC Kampioenschap en het Open Nederlands Kampioenschap.

De eerste testen met de Honda CRF450 zien er positief uit. Ook heeft Marc op zondag in Hasselt al een BMB-wedstrijd gereden op de Honda. Deze is goed verlopen en hij is hier in het dagklassement op een tweede plaats geeindigd achter Jeremy Delince. Op het met sporen bezaaide circuit reed de Reuver vanaf de eerste tot aan de laatste ronde aan het achterwiel van Delince maar kon hem helaas niet passeren, wat resulteerde in tweemaal een tweede plaats.

De komende weken zal Marc zijn trainingen op de Honda verder zetten. Marc’s volgende wedstrijd is op zondag 21 juli de ADAC in Tensfeld en in het weekend van 26, 27 en 28 juli de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Kijk voor meer informatie op www.btmotorsport.nl

 

 

Bron: BT Motorsport

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: