MAC Lierop | Grand Prix | Steun Energy4all op de Grand Prix 7 en 8 september 2013 31-07

Steun Energy4all op de Grand Prix 7 en 8 september 2013 31-07

Grand Prix Motocross 2013

De grootste Feestdag dat Jeffrey Herlings gaat vieren met zijn fans, GP Lierop als hij mx 2 wereldkampioen 2013 wordt, samen met al zijn fans, zal alles ORANJE kleuren!

 

Steun Energy4all op de Grand Prix 7 en 8 september 2013

Foto: Steun Energy4all op de Grand Prix 7 en 8 september 2013.

 

Ook dit jaar zit het weer in de planning ,op de GP Lierop zijn wij te vinden met onze stand voor Energy4all.
Robin die lijdt aan de energiestofwisselingsziekte complex ...1 en complex 4 ,en helaas ook zijn mamma dezelfde zeldzame ziekte heeft, ze noemen het een mitochondriëlle ziekte, makkelijker gezegd hebben ze een defecte batterij, hij laadt heel langzaam op en is maximaal halfvol, en heel snel weer leeg, en daardoor beschadigt het lichaam door de afvalstoffen, en organen functioneren steeds minder, dat betekent dat kinderen vaak moe
zijn, en verschillende lichamelijke klachten hebben, helaas komt de helft van deze kinderen voor hun 10e levensjaar te overlijden, en 70 % haalt de volwassen leeftijd niet!

Geld inzamelen voor energy4all: Doen we samen met alle motorcrossers hun shirts met handtekening veilen van zaterdag 10.oo uur s' morgens en zondag sluit de veiling om 17.oo uur, kom op tijd als de veiling sluit want 17.oo krijg de hoogste bieder hun favoriete motorcross shirt!! Kom naar de GRAND PRIX LIEROP EN STEUN ENERGY4ALL.
onze dank zal groot zijn...

of stort het naar rekeningnr: 89.08.39.387 en samen met het geld uit Lierop, zal het totaalbedrag worden overhandigt door energy4all aan professor Smeitink die het onderzoek daardoor kan versnellen!

 

 

Bron: Corina Goedhart

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: