MAC Lierop | Grand Prix | Video: Living for the Weekend voorbeschouwing van afgelopen zondag bij RTL GP 14-10

Video: Living for the Weekend voorbeschouwing van afgelopen zondag bij RTL GP 14-10

Living for the Weekend in Premire

Afgelopen zondag werdt er via RTL GP al een voorbeschouwing gegeven over de kersverse Bioscoopfilm Living for the Weekend. Die de geschiedenis in moet gaan al allereerste Officile Motocross Movie ooit.

 

RTL GP ging langs bij The crew achter Living for the Weekend.

 

Preview van de film: Living for the Weekend

 

Video: Living for the Weekend voorbeschouwing van afgelopen zondag bij RTL GP.

 

Living for the Weekend verfilmt de keiharde realiteit achter n van de zwaarste sporten ter wereld. LFTW is een productie van Nick Janssen en Jean-Paul Maas en verschijnt vanaf 21 oktober 2013 in de bioscoop.

 

Het idee voor een film ontstond na het afspelen van n van Nicks videoclips op een groot scherm tijdens de opening van de MX After Season Party 2012. De beelden ondersteund door het overweldigende geluid gaven Nick Janssen en Jean-Paul Maas de inspiratie voor dit nieuwe initiatief. Een bioscoopfilm over motorcross; hij moest er komen. En hij komt er. Dit jaar nog.

 

Industry bioscoop in Veghel is de plek waar Living for the Weekend op 21 oktober in premire gaat voor iedereen met een passie voor motorcross. De drie spraakmakende verhaallijnen van oud GP-Rijder Henk van Mierlo, de talentvolle jeugdrijder Roan van de Moosdijk en de actuele GPs nemen de kijker mee in een ware filmbeleving. Living for the Weekend volgt Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Jol Roelants, Ken de Dycker, Jeremy van Horebeek, Kevin Strijbos en Clement Desalle in hun strijd om de wereldtitel. Het grote scherm, de intense beelden en de juiste timing gecombineerd met een verbluffende sound en verrassende details brengen motorcross naar ng hogere dimensies. Living for the Weekend is een documentaire die niets te raden over laat; een film waarin alle emoties die gepaard gaan met de sport worden vastlegt als nooit tevoren.

 

LFTW is een Nederlandstalige film voor alle leeftijden. Naast Industry bioscoop in Veghel, wordt de film vertoond in bioscopen door de rest van Nederland en Belgi. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.facebook.com/livingftweekend. Ook via Twitter @LFTW_The_Movie wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, gadgets en arrangementen rondom Living for the Weekend.

 

Contact: jeanpaul@jointforcesprojects.com

 

 

Bron: JointForcesProjects - Living for the Weekend

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: