MAC Lierop | Grand Prix | Allemaal stemmen op Jeffrey Herlings voor het Nederlands Sportmoment 2013 26-11

Allemaal stemmen op Jeffrey Herlings voor het Nederlands Sportmoment 2013 26-11

Wat wordt het sportmoment van 2013?

Welk Nederlands sportmoment van 2013 is u het meest bijgebleven? De lezers van NOS.nl hebben de afgelopen weken een selectie gemaakt van de tien meest opvallende, succesvolle en ontroerende sportmomenten.

Er kan gestemd worden tot en met vrijdag 13 december. KLIK HIER en stem op Jeffrey Herlings.

 

Video: Wat is uw sportmoment van 2013?.

 

Kies uiteraard voor het sportmoment dat Jeffrey Herlings voor de tweede keer Wereld Kampioen wordt!

De tien genomineerde sportmomenten van het afgelopen jaar zijn bekend en vanaf vandaag kan het publiek via www.nos.nl/sportmoment2013 bepalen wat het meest bijzondere en memorabele Nederlandse sportmoment van het afgelopen jaar is.

 

De winnaar van de eerste Sport in Beeld Prijs wordt tijdens het NOS/NOC*NSF Sportgala op dinsdag 17 december bekendgemaakt.

De Sport in Beeld Prijs wordt toegevoegd aan de eretitels die tot nu toe werden vergeven op het NOS/NOC*NSF Sportgala: de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Gehandicapte Sporter, Talent en Coach van het jaar, alsook de Fanny Blankers-Koen Carričreprijs.

 

Video: Wat is uw sportmoment van 2013?

Video: Wat is uw sportmoment van 2013?.

 

Deze prijzen worden toegekend door de topsporters zelf en een vakjury. De prijs is vernoemd naar het eerste sportprogramma op televisie van de NOS (toen nog NTS geheten), een verre voorganger dus van NOS Studio Sport.

 

Stem op uw sportmoment, Stem op Jeffrey Herliings


Vanaf maandag 25 november tot en met vrijdag 13 december kan iedereen via www.nos.nl/sportmoment2013 zijn of haar stem uitbrengen. Het NOS/NOC*NSF Sportgala is op dinsdag 17 december in de RAI in Amsterdam en wordt rechtstreeks uitgezonden op Nederland 1 door de NOS.
 

Breng uw stem uit en kijk op dinsdag 17 december LIVE bij de NOS op Nederland 1

 

Het sportmoment van 2013 wordt bekendgemaakt op het NOS | NOC*NSF Sportgala op dinsdag 17 december. Het Sportgala wordt vanaf half negen live uitgezonden op Nederland 1 en nos.nl.

 

 

Bron: NOS-Sport

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: