MAC Lierop | Grand Prix | Joel Roelants terug naar Belgie 19-06

Joel Roelants terug naar Belgie 19-06

Grand Prix Motocross 2014

Er is een nieuwe update over de blessure van de Belg Joel Roelants. Zoals zijn broertje Axel Roelants op facebook schrijft kan Joel huiswaarts keren om in Leuven verder behandeld te gaan worden!

 

This text will be replaced

Video: RTV Kempen-Mechelen - Joel Roelants terug naar Belgie.

 

Jol zal vanuit Itali naar Belgi gebracht worden. Dit zal (door mindere longfunctie) gebeuren met een ambulance. Na de lange rit word hij opgevangen in Leuven waar zijn revalidatie kan beginnen. Zijn motivatie is heel groot, "maak jullie maar geen zorgen, wees maar gelukkig, we gaan ervoor" klonk het net nog. Hij is 100% bij bewustzijn en de pijn is dragelijk. Alle steun die we krijgen is fenomenaal! Bedankt hiervoor! Als jullie het niet kunnen laten, contacteer liefst mij, zodanig bij ons Leentje/ de wakke / Michelleke de druk wat word weggenomen. Morgen volgt adres waar kaartjes,.... kunnen worden opgestuurd. Laten we zijn kamer volhangen!

 

Sportarts dokter Claes begeleid Joel Roelants

 

Roelants werd al direct begeleid door zijn vaste sportarts, dokter Claes uit Herentals. Voor Roelants, die in Turijn tijdens een vijf uur durende operatie acht bouten in de rug kreeg geplaatst en geen gevoel meer heeft in de benen, worden de komende drie weken cruciaal in het herstelproces.

 

Steunbetuigingen op Facebook en Twitter

 

Ondertussen betuigen op de diverse sociale media de supporters hun steun. Op Twitter kan je hiervoor terecht op #supportJR. Op Facebook klikten al meer dan 6.950 fans op de pagina Like als steun voor Joel Roelants De familie en het team danken de medische staf, de fans en de mx-collegas voor hun steun.

 

 

Bron: SupportJR #34 / RTV Kempen-Mechelen

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: