MAC Lierop | Grand Prix | 3-uurs Motocross GP Circuit Lierop 18-02

3-uurs Motocross GP Circuit Lierop 18-02

Drie uurs motorcross in Herselse bossen

Zondag ronken de motoren weer op circuit De Herselse Bossen in Lierop

 

MAC Lierop houdt in samenwerking met MC Deurne zondag 22 februari een drie-uurs motorcross op het GP circuit de Herselse Bossen in Lierop. De wedstrijden beginnen om 9.30 uur.

 

In de drie-uurs motorcross strijden teams, bestaande uit drie crossers, om de Frans Sigmans bokaal. Elk team rijdt drie uur aan n stuk, waarbij de drie rijders elkaar afwisselen. De wedstrijden worden verreden in de klassen: Hobbyrijders en Startbewijshouders. In totaal zullen 70 teams achter het starthek verschijnen. Deelnemers en publiek zullen volgens de organisatie kunnen genieten van een uitputtingsslag op het loodzware zandcircuit in Lierop.

 

 

De drie-uurs wedstrijd is volgens mede-organisator Stefan Adriaans van MAC Lierop niet zomaar bij de minste rijders onopgemerkt gebleven, Enkele jaren geleden denderde volgens hem zowat de complete top over het circuit. Adriaans: De drie-uurs motorcross is zo aan het begin van het seizoen een mooie meting voor crossers hoe het er voor staat met hun conditie.

 

We kunnen nu al een tipje van de sluier oplichten en enkele namen vermelden zoals: Mike Kras, Ralph Sigmans, William Sans, Jarno Verhorevoort, Ricky Bekelaar, Mike van de Bogaert en het jongste top-talent Roan van de Moosdijk. Vooral omdat we vooraan in het seizoen zitten worden de komende week nog volop inschrijvingen verwacht en hopen we nog enkele toppers te kunnen toevoegen. We nodigen iedereen uit naar dit evenement te komen kijken.

 

Programma

 

Zondag om 8.30 uur beginnen de trainingen. De wedstrijd voor hobbyrijders wordt verreden van 9.30 tot 12.30 uur en de drie-uurs wedstrijd voor startbewijshouders is van 13.30 tot 16.30 uur.

Informatie & Inschrijvingen

KLIK HIER Voor meer informatie en inschrijvingen

 

DEELNEMERS INFO

 

PRINT PERSBERICHT

 

 

 

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: