MAC Lierop | Grand Prix | Jarno Verhorevoort op het podium in 3-Uurs cross in Lierop 26-02

Jarno Verhorevoort op het podium in 3-Uurs cross in Lierop 26-02

Drie uurs motorcross in Herselse bossen

Jarno Verhorevoort is samen met Team Galvin op het podium geeindigd in de 3 uurscross in Lierop. Verschillende keren had het team de tweede plaats in handen maar in de slotfase moesten ze deze nog afstaan waardoor ze als derde finishten.

 

 

In eerste instantie zou Team Galvin aan de start komen met Heikki van den Berg, Jeroen de Groot en Jarno Verhorevoort maar omdat Heikki helaas niet mee kon doen, werd hij vervangen door de Duitser Dennis Wiemann.

 

Vanwege de regenval op de dagen voorafgaande aan het evenement ontstonden er diepe sporen en werd het circuit loodzwaar. Jeroen de Groot ging voor het team van start en kwam rond de vijfde plaats uit de Le Mans start. Het rijden ging lekker en al snel kwam hij aan op een tweede plaats. In de drie uur durende wedstrijd werd er om de twintig minuten gewisseld van rijder.

 

Jarno had het lastig op het circuit maar probeerde om zo min mogelijk fouten te maken en goed op de motor te blijven zitten. Regelmatig werd er van plaats gewisseld en zo reden ze de ene keer op een tweede plaats en dan weer op een derde plaats. Na drie loodzware uren kwam het team als derde over de finish en hiermee is Jarno het seizoen met een podiumplaats begonnen.

 

Uitslagen en foto's

 

» KLIK HIER Voor uitslagen MyLaps

» KLIK HIER Voor uitslagen Hobbyrijders [PDF]

» KLIK HIER Voor uitslagen Startbewijshouders [PDF]

» KLIK HIER Voor de Foto's 3-Uurs Cross

 

 

Bron: Motocrossplanet

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: