Vele bekende Oud-motorcrossers aan het woord tijdens Manifestatie 08-02

Manifestatie behoud Motorcross Lierop

Ongeveer duizend motorcrossfanaten uit heel Nederland liepen op dinsdagavond 31 januari mee in een mars vanaf het circuit De Herselse Bossen aan de Kerkenhuis naar het plein voor de Koepelkerk in Lierop.

 

Met deze manifestatie willen zij de sluiting van het motorcrosscircuit De Herselse Bossen voorkomen.

 

Video: SIRIS - Vele bekende Oud-motorcrossers aan het woord tijdens Manifestatie.

 

Al meer dan veertig jaar worden er motorcrosses gehouden op het circuit en volgens de demonstranten zou dat zo moeten blijven.

 

Bart de Groot van Gemeenschapslijst Someren-Eind/Sluis 13 maakte het aantal ondertekenaars van de petitie 'behoud motorcross lierop' bekend en de teller stond op 13.410 en dat zijn er een dag later 13.555. Momenteel hebben 14264 ondertekenaars de petitie steun bijgezet. Ondertekenen kan tot medio april.

 

Petitie voor behoud circuit Lierop

 

De Gemeenschapslijst is in overleg met MAC Lierop gestart met een petitie. Een petitie die eenieder kan ondertekenen, die de motorcross in Lierop graag wil behouden. Deze petitie kan men vinden op behoudmotorcrosslierop.petities.nl.

 

Inmiddels hebben diverse prominenten uit de motorcrosswereld, zoals Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Jol Smets en Stefan Everts aangegeven deze petitie graag te willen ondersteunen en te ondertekenen.

 

Bron: SIRIS - Harrie van Horik

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: