Nieuwe layout Starthek MAC Lierop dit weekeind in Assen 07-09

MXGP Motocross 2017

Het Starthekteam van MAC Lierop trekt alweer heel wat jaren van cross naar cross. Vele wedstrijden worden zo aangedaan; van kleine Clubwedstrijden tot Nationale evenementen, maar ook bij diversen Grand Prix wedstrijden geven de mannen van het Lieropse Startkenteam "Acte de Presence".

 

Rijders als Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Brian Bogers en Bas Vaessen; maar ook buitenlandse grootheden zoals niemand minder dan Antonio Cairoli, Gautier Paulin, Tim Gajser, Max Anstie, Pauls Jonass en Jeremy Seewer zijn een kleine greep aan wereldtoppers welke vanaf het starthek hun beste lijnen proberen te rijden.

 

Wedstrijden als Valkenswaard, Lommel en aankomend weekeind de GP van Assen staan als een van de grotere vaste evenementen op het programma.

 

KLIK HIER Voor een grotere afbeelding

Nieuwe layout Starthek MAC Lierop dit weekeind in Assen

Foto: MPS Adventure Peter van der Sanden - Nieuwe layout Starthek MAC Lierop dit weekeind in Assen.

 

Dit jaar onderging het Starthek een complete metamorfose en flankeerden de naam van de hoofdsponsor Monster Energy de in totaal 40 starthekjes.

 

Ook het totale team dat jaar na jaar zorg draagt iedere start tot in perfectie te laten verlopen kreeg een geheel nieuwe outfit.

 

Alle informatie over het Starthekteam vind u hier: maclierop.nl/starthekteam

 

Programma MXGP Assen

 

Tijdens MXGP Assen strijden 's werelds beste motorcrossers om WK-punten in de MXGP- en MX2-categorie. Ook het wereldkampioenschap voor vrouwelijke motorcrossers, Womens MX Grand Prix, het EK 150cc en het WK voor veteranen komen in Assen aan de start.

 

TIJSDSCHEMA MXGP ASSEN 2017

 

Wereldkampioen al bekend?

 

De strijd in het wereldkampioenschap motorcross nadert zijn ontknoping. In Assen kunnen dit weekend in zowel de MX2 als de MXGP-klasse de wereldtitels vergeven worden.

 

"Ik denk dat Cairoli en Jonas wereldkampioen kunnen worden. Dat zorgt voor veel extra publiek. Rekenkundig gezien kan ook Jeffrey Herlings nog wereldkampioen worden", zegt Van Dam.

 

Afgelopen maandag werd symbolisch een start gemaakt met de aanleg van het MXGP Circuit Assen.

 

De Motocross Grand Prix Assen, ofwel MXGP Assen wordt georganiseerd door Stichting Motocross Grand Prix Assen, een initiatief van Lee van Dam, LDP International b.v. en de Motorclub Assen en Omstreken.

 

Alle info omtrent deze wedstrijd vind je hier: www.mxgp-assen.com

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: