Zijspancombinatie Giraud/Haller aan de start in Lierop 09-03

ONK Sidecar & Quad Masters 10 maart

De eerste wedstrijd om de Dutch Sidecar / Quad Masters in Lierop staat voor de deur. Aanstaande zondag staan vele Nederlandse combinaties op scherp om sterk aan het seizoen te kunnen beginnen! Maar daar staat ook de Fransman Valentin Giraud tussen die samen met zijn bakkenist Andres Haller wat extra tijd in het zand door wil brengen voordat het wereldkampioenschap van start gaat!

 

Zijspancombinatie Giraud/Haller aan de start in Lierop

Foto: WSC Sidecarcross - Zijspancombinatie Giraud/Haller aan de start in Lierop

 

Giraud zal aankomende zondag niet alleen in Lierop aan de start komen maar heeft zich ook ingeschreven voor de wedstrijden in Lochem (17 maart) en Varsseveld (24 maart). Al jaren is Giraud een grote concurrent van de Nederlandse combinaties van Bax, Hermans en Willemsen en zal zijn huid duur willen verkopen in Lierop.

 

Naast Giraud komen ook Brown/Chamberlain aan de start. Zij wisten vorig jaar verrassend de eerste wedstrijd in Lochem te winnen en weten de weg in het zand. Brett Wilkinson en Ryan Humphrey zijn al jaren actief in de Dutch Sidecarcross Masters waardoor ze ook in Lierop niet zullen ontbreken. Ook de Belg Davy Sanders zal met zijn bakkenist Lari Kunnas aantreden in Lierop. De Duitse kampioen van 2018 liet vorig jaar al regelmatig mooie dingen zien en hoopt hier dit jaar weer een schepje bij op te gooien!

 

Begin deze week is de meest recente deelnemerslijst uitgekomen welke u in de bijlage kunt bekijken! Voor meer informatie over de Dutch Sidecar/Quad Masters kunt u kijken op www.onk-motocross.nl en www.maclierop.nl

 

Ook Haske Hurkmans die met Joep van Leuken als bakkenist rijdt gaat meedoen en zou volgens ingewijden wel eens voor een verrassing kunnen zorgen.. Zie hieronder het filmpje.

 

Zondag om 8.30 beginnen de trainingen en rond 11.00 uur beginngen de wedstrijden. Hopelijk zijn er vele Lieroppenaren die hen aan komen moedigen.

 

Programma / Deelnemers (Update: 4-3-2019)

 

Het complete voerzicht van de wedstrijden ONK Sidecar & Quad Masters in Lierop op 10 maar a.s. vind u in onderstaand menu.

 

» ONK Sidecar Masters – Entry List

 

» ONK Quad Masters – Entry List

 

» NK Sidecar – Entry List

 

» NK Quad – Entry List

 

» ONK Sidecar & Quad Masters – Time table

 

» Aanvullend Reglement

 

Bron: KNMV / ONK-Motocross - Arno van de Brink

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: