Mike van Grinsven begint de Dutch Quad Masters met zege in Lierop 12-03

ONK Sidecar & Quad Masters Lierop

Mike van Grinsven van het CRQF Quad team is in het Brabantse Lierop ijzersterk aan het seizoen begonnen. Op het zandcircuit van Lierop werd de eerste wedstrijd om de Dutch Quad Masters verreden. Door de hevige storm kon er helaas maar 1 manche verreden worden maar wel wist van Grinsven deze winnend af te sluiten.

 

Van Grinsven begint Quad Masters met zege in Lierop

Foto: Luc Wright - Van Grinsven begint Quad Masters met zege in Lierop

 

In de training veranderde het circuit heel snel. Ook werd de crosser uit Heesch tijdens een snelle ronde een keer gehinderd door een andere rijder waardoor hij pas in de vierde ronde zijn snelste ronde neer kon zetten. Mike sloot hiermee de sessie af als tweede en verzekerde zich hiermee van een goede startplaats in de manches.

 

De eerste manche begon voortvarend voor van Grinsven. "Ik kon als kopman aan de wedstrijd beginnen. In de beginfase had ik wat druk van Joe Maessen maar ik kon het tempo strak blijven houden waardoor ik nog een gat wist te slaan van een ruime halve minuut," vertelt een tevreden Mike van Grinsven.

 

Vanwege de hevige storm werd de tweede manche afgelast waardoor de uitslag van de eerste manche tevens de daguitslag was. Aankomende zondag zal de tweede wedstrijd om de Dutch Quad Masters verreden worden in Lochem.

 

Daguitslag Dutch Quad Masters Lierop

 

01. Mike van Grinsven

02. Joe Maessen

03. Ruben van Lith

04. Rick Haverdil

05. Ricardo Phoelich

 

KLIK HIER Voor een overzicht van de uitslagen

 

Bron: Albert Schreuder

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: