Jarno & Seth Verhorevoort startte in Lierop 04-10

KNMV DMX Regio Zuid

Jarno Verhorevoort van het Twenty Racing Suspension Suzuki Team zal er aankomende zondag in Lierop alles aan doen om zijn tweede plaats in het klassement te verdedigen op de DMX District Zuid Finale in Lierop. De Suzuki-rijder is gebrand op een goed resultaat en zal er alles aan doen om deze laatste wedstrijd een maximaal aantal punten binnen te halen.

 

Jarno & Seth Verhorevoort startte in Lierop

Foto: MXJarno - Jarno & Seth Verhorevoort startte in Lierop.

 

Twee jaar geleden nam hij afscheid van de IMBA wedstrijden waar de Helmondse crosser maarliefst tien jaar actief geweest was met als hoogtepunten een tweede en een derde plaats in de eindstand van het internationale kampioenschap.

 

Begin vorig jaar had hij last van klachten over zijn reactievermogen en alertheid wat waarschijnlijk allemaal nog te maken had met de klapper van tweeneenhalf jaar geleden in Zwitserland. Door middel van oefeningen kwam hij snel weer op zijn oude niveau, vertelt Jarno.

 

Afgelopen jaar was Jarno afgereisd naar Kleinhau waar een drie landen wedstrijd werd verreden. De crosser uit Helmond wist op het mooie glooiende circuit met vele hoogteverschillen een mooie plaatsen te behalen. Eindelijk, voor het eerst in tijden had ik weer plezier in het rijden, vertelde hij met veel opluchting.

 

 

Verhorevoort hoort over een maand bij de veteranen want dan viert de Helmondse motocrosser zijn 40ste verjaardag maar binnen de familie is er al opvolging van zijn 11-jarige jonge telg Seth Verhorevoort. Seth begon in 2012 op een 50cc motor en stapte enkele jaren geleden over naar de 65cc. Begin dit jaar maakte hij de switch naar de 85cc waar hij actief is bij de kleine wielen in de DMX Zuid competitie.

 

Jarno & Seth Verhorevoort startte in Lierop

Foto: MXJarno - Jarno & Seth Verhorevoort startte in Lierop.

 

Bij het DMX zuid kampioenschap staat Seth momenteel op de 11e plaats maar een 6e plek zou statistisch gezien mogelijk moeten zijn in Lierop. Zowel vader als zoon zijn aankomend weekeinden te aanschouwen op circuit de Herselse bossen in Lierop tijdens de afsluitende DMX Zuid Finalewedstrijd.

 

Beide heren zijn de volgen via de website: www.mxjarno.com

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: