Plaatselijke favoriet Nick Maas wint afsluitende manche NK Lierop 19-09

Zijspan & Quad wedstrijden in Lierop

Als bakkenist bij Ruben van Werven was Nick Maas een van de plaatselijke favorieten. Tijdens de afsluitende manche reden ze vanaf de 3e plaats goed weg en stootten vanaf de tweede ronde direct door naar de 1e plek welke zij gedurende de wedstrijd niet meer afgaven.

 

Video: Dries de Witte - Plaatselijke favoriet Nick Maas wint afsluitende manche NK Lierop.

 

Uiteindelijk gingen met de winst aan de haal. Ook met de openingsmanche hadden zij hun ritme goed te pakken maar waren niet goed weg bij de start. Als 13 moesten ze aan de wedstrijd beginnen maar klommen binnen drie ronden zes plaatsen naar boven en eindigen uiteindelijk op een 7e plaats. Wat hen totaal een 10e stek bij de dagoverwinning opleverde. In de NK tussenstand klimmen zij 6 plaatsen van de 20ste naar een 14e notering.

 

Van Hal en van Wanrooij schuiven naar voren in klassement

 

Lins Stijnen & Han van Hal schoven in Lierop met respectievelijk 9e en 7e plaatsen van de 29ste totaal acht plaatsen op naar de 21ste plek in de tussenstand. Marcel van Wanrooij & Brian van Wanrooij schuiven totaal negen plaatsen op en eindigen op een 25ste plaats in de tussenstand.

 

KNMV Dutch ONK Sidecar & Quad Masters Finale in Oss

 

Vandaag staan alle rijders aan de start op de finale wedstrijd op circuit de Witte Ruysheuvel in het Brabantse Oss, waar de afsluitende serie van dit seizoen verreden zal worden.

 

Uitslagen ONK Sidecar & Quad Masters Lierop

 

De complete uitslagen van de wedstrijden van afgelopen zondag in Lierop zijn hier terug te vinden.

 

» KLIK HIER - Uitslagen ONK Sidecar/Quads Lierop

» KLIK HIER - Voor het klassement overzicht

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: