Entry-List FIM GP Bulgarije - Sevlievo 28-03

Entry-List Motocross World Championships GP Bulgarije


MX1 Entry-List GP Bulgarije
Op 3-4 april begint het Wereld Kampioenschap MX1 in het Bulgaarse Sevlievo. Hier is de eerste Entry-List MX1 voor deze wedstrijd die in het Paasweekend verreden zal worden. We zien vele merkwisselingen zoals Tony Cairoli, Kevin Strijbos, Jonathan Barragan, Ken de Dycker, Josh Coppins en Marc de Reuver. Daarbij zien we nog diverse nieuwe namen in het WK MX1 door de leeftijdsgrens die is ingevoerd. Een favoriet is nu natuurlijk moeilijk aan te geven maar wij hebben veel vertrouwen in Clement Desalle.


MX2 Entry-List GP Bulgarije
De spanning is om te snijden maar de eerste Grand Prix van 2010 komt steeds dichterbij. Het duurt nog twee maanden maar de gehele winter is er hard gewerkt om alles op de rit te hebben voor het Paasweekend van 2010. Op het circuit van Sevlievo (Bulgarije) worden voor de eerste keer dit jaar de WK punten verdeeld. De MX2 belooft veel goeds met Marvin Musquin als favoriet, en wij kijken natuurlijk naar het Nederlandse kwartet Glenn Coldenhoff, Herjan Brakke, Ceriel Klein-Kromhof en ‘ons’ wonderkind Jeffrey Herlings.


Women Entry-List GP Bulgarije
In het Bulgaarse Sevlievo begint op 3-4 april het FIM Women World Championship Motocross 2010. Steffie Laier is de titelverdedigster en ze krijgt weerstand van landgenoten Larissa Papenmeier en Maria Franke. Verder valt op de afwezigheid van Livia Lancelot op deze Entry-List die door de FIM vrijgegeven is. Met maarliefst zes dames is de KNMV goed vertegenwoordigd tijdens de eerste wedstrijd die wordt verreden in het paasweekend.


FIM

KLIK HIER - FIM Motocross World Championships - Bulgarije - Sevlievo – Entry list


>>> Motorcrosser Jeffrey Herlings op naar Bulgarije


>>> Selectie GP Motocross Valkenswaard


Bron: FIM / KEMCO - Steven van Kempen

TOP