Motorcrosser Jeffrey Herlings op naar Bulgarije 01-04

Grand Prix Motocross Start dit weekeinden in Bulgarije


Vandaag is het gelukt: ik heb kunnen trainen op een harde baan. Hoewel het weer opnieuw niet geweldig was, kon ik terecht op het circuit van Helecine, een plaatsje in BelgiŽ. Zo heb ik toch nog op een circuit kunnen rijden dat enigszins vergelijkbaar is met die van de Grand Prix in Bulgarije.

Jeffrey Herlings


Supertalent Jeffrey Herlings uit Elsendorp debuteert in Bulgarije


De training van vandaag was mijn laatste voor zondag, want morgen vlieg ik al naar Bulgarije. Een dag eerder dan gepland omdat me is gevraagd vrijdagmorgen al op het circuit van Sevlievo te verschijnen. Daar is ‘s ochtends een fotoshoot gepland door WK-promotor Youthstream en ik word geacht daar bij te zijn. Verder wordt er een persconferentie gehouden en staat een aantal interviews gepland.

De baan in Sevlievo ken ik wel. Ik heb er al een aantal keer gereden. De laatste keer was in 2007, voor het wereldkampioenschap 85cc. Hoeveelste ik werd? Dat weet ik niet precies meer. Ik geloof vierde of vijfde. In ieder geval is het een baan waar ik graag op rijd. Hij is hard, snel met veel springbulten en ligt tegen twee heuvels aan. Niet alleen mooi voor de coureurs, maar ook mooi voor de toeschouwers. Wat dat laatste betreft: er zal een aantal supporters uit Nederland naar Bulgarije komen. Gaaf.


Meer informatie via de Gastblog www.eindhovensdagblad.nl/gastblog


>>> Entry-List FIM GP Bulgarije - Sevlievo


>>> Selectie GP Motocross Valkenswaard


Bron: Eindhovens Dagblad - Gastblog

TOP