MAC Lierop | DMX Zuid | DXM Budel verschoven van 18 mei naar 7 september 2014 01-05

DXM Budel verschoven van 18 mei naar 7 september 2014 01-05

KNMV DMX Regio Zuid

MAC Budel

De DMX wedstrijd, die op 18 mei 2014 in Budel gepland stond, kan helaas op die datum niet doorgaan.
 

Deze wedstrijd zal nu verreden worden op Zondag 7 september 2014.

 

Motorclub “De Kempenrijders” organiseert hun jaarlijkse DMX Motocross op circuit De Budeler Bergen nabij de Legerplaats.

Waarschuwing: Overnachten in het militaire oefenterrein en op het rennerskwartier is ten strengste verboden !!! Wordt ook niet gedoogd.

 

DMX cross is NIET voor wedstrijdrijders:

 

Ondanks het feit dat wedstrijdrijders toch elders aan een DMX cross hebben deelgenomen, wil M.A.C. de Kempenrijders met klem benadrukken dat aan de DMX cross enkel kan worden deelgenomen door hobbyrijders. Deelname van wedstrijdrijders buiten mededinging is evenzeer niet toegestaan. Indien bij inschrijving blijkt dat de rijder niet aan deze voorwaarde voldoet, wordt deelname geweigerd. Als achteraf blijkt dat de inschrijving niet naar waarheid is ingevuld, wordt de deelnemer uit de wedstrijd gehaald. Er kan dan geen aanspraak gemaakt worden op restitutie/teruggave van het inschrijfgeld.

 

DXM Budel verschoven van 18 mei naar 7 september 2014

Foto: DXM Budel verschoven van 18 mei naar 7 september 2014.

 

Dit is een wedstrijd voor hobbyrijders uit de Regio Zuid. Aan de start komen 10 verschillende klassen o.a.: 50cc kleine wielen, 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen + 150cc 4 takt, MX2 2-takt 100 t/m 125cc, MX2 4 takt 175 t/m 250cc + 125cc 2 takt, MX open klasse en de MX veteranen.

 

Er worden ± 270 rijders verwacht, die zullen gaan strijden om de punten die meetellen voor het kampioenschap van Regio Zuid en voor een plaats in de landelijke finale die in oktober plaatsvindt.

 

Het circuit in Budel wordt speciaal voor de aller kleinsten (50cc automaten) aangepast zodat deze jonge rijders vanaf 5 jaar ook hun wedstrijd kunnen rijden op dit zware circuit.

 

Het motocross circuit in Budel staat landelijk bekend als een loodzware zandbak, waarvan ook de Nationale en Internationale toppers graag gebruik maken om te trainen.

De trainingen voor de wedstrijd beginnen om 9.30 uur. De wedstrijden starten om 11.30 uur. Deze zullen duren tot ± 17.30 uur. De prijsuitreiking vindt plaats direct na afloop van de wedstrijden in de tent. De toegang is gratis.

 

KLIK HIER Voor de complete kalender

 

KLIK HIER Voor info over de DMX activiteiten 2014

 

 

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

DMX KALENDER 2014

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

DMX WEDSTRIJD INFO:

 

INFO BESTUUR DMX ZUID

INFO-DEELNEMERS

INSCHRIJVEN

UITSLAGEN EN TOTAALSTAND

DMX ZUID REGLEMENT

HANDLEIDING MYLAPS

CONTACT