MAC Lierop | DMX Zuid | DMX Shoot-Out Berghem begint kleur te krijgen 11-09

DMX Shoot-Out Berghem begint kleur te krijgen 11-09

KNMV DMX Regio Zuid

Het begint kleur te krijgen. De DMX Shoot-Out in Berghem. In het weekend van 18 en 19 oktober word op dit uitdagende circuit gestreden om de Shoot-Out titel 2014.

 

DMX Shoot-Out Berghem begint kleur te krijgen

Foto: DMX Shoot-Out Berghem begint kleur te krijgen.

 

In maar liefst 10 categorieën gaan de coureurs van de 5 districten met elkaar de strijd aan op circuit New Seven Hills in Berghem. 50cc, 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen, 125cc (tweetakt), MX2, MX Open, Veteranen én natuurlijk een speciale dames klasse.

 

Om deel te nemen aan de DMX Shoot-Out dienen de districtlicentiehouders minimaal één wedstrijd in een regio mee te hebben gedaan.

 

85cc klasse voorop in voorinschrijving

 

De jeugd heeft de toekomst. Ook tijdens de DMX Shoot-Out laat de jeugd van zich horen en is er volop startgelegenheid. De 85cc grote wielen gaan aan kop in het aantal aanmeldingen. Ook de eerste dames en veteranen hebben zich aangemeld voor de spannendste DMX wedstrijd van het jaar.

 

Eigen klasse voor Dames en 125cc tweetakt

 

Tijdens de DMX Shoot-Out in het weekend van 18 en 19 oktober aanstaande is er een eigen klasse voor dames en 125cc tweetakt.

 

Online Inschrijving

 

Heb je je nog niet ingeschreven voor deze ultieme krachtmeting? Doe het dan nu want deelname kost slechts € 20,- en kan via op www.dmxshootout.nl en volg de actuele berichtgeving op hun Facebookpagina.

 

 

DMX-Activiteiten

 

KLIK HIER Voor de complete kalender

 

KLIK HIER Voor info over de DMX activiteiten 2014

 

 

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

DMX KALENDER 2014

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

DMX WEDSTRIJD INFO:

 

INFO BESTUUR DMX ZUID

INFO-DEELNEMERS

INSCHRIJVEN

UITSLAGEN EN TOTAALSTAND

DMX ZUID REGLEMENT

HANDLEIDING MYLAPS

CONTACT