MAC Lierop | Grand Prix | Volg alles over GP Valkenswaard via MX-Live Social media opties 29-03

Volg alles over GP Valkenswaard via MX-Live Social media opties 29-03

De FIM Motocross World Championship LIVE via Social media

Youthstream is verheugd aan te kondigen dat de nieuwe sociale platforms voor de FIM Motocross World Championship onlangs van start is gegaan. De FIM Motocross World Championship blijft 24/7 live op de beste sociale netwerken ter wereld. Bezoek ons op Facebook en Twitter en deel uw voorspellingen over de races en volg constant up-to-date nieuws van elke MXGP.

 

De FIM Motocross World Championship LIVE via Social media

Foto: Youthstream - De FIM Motocross World Championship LIVE via Social media.

 

Andere sociale platforms zoals Pinterest, waar u opnieuw beschikt over de beste beelden om in een unieke stijl de MXGP te volgen en met mx fans kunt communiceren via tal van foto's van hun favoriete momenten van het weekend. Daarnaast zal iedereen die dit seizoen een MXGP bij wil wonen de mogelijkheid hebben om 4square te gebruiken om hun vrienden alles te laten weten over een van de meest belangrijke motorcross evenementen van het jaar.

 

Video: Youthstream - Video hoogtepunten Grand Prix Valkenswaard 2012.

 

Motocrossliefhebbers hebben ook de kans om deel te nemen aan de MXGP FAN Instagram 'een MXGP wedstrijd' en win

verschillende MXGP prijzen. Het 2013 Motocross seizoen staat garant voor veel verrassingen, volg ons op sociale netwerken en mis geen enkel nieuwtje!

 

Youthstream biedt ook de kans om de beste hoogtepunten van wedstrijden uit de MX-Life.TV via een YouTube-kanaal te zien, waardoor u dezelfde adrenaline beleeft al stond vlak naast je idool MX rijders.

Volg ons en blijf in contact 24/7 voor meer informatie over kaartjes kopen, lagere prijzen en top nieuws van de FIM Motocross World Championship.
 

 

 

Bron: Youthstream / FIM

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: