MAC Lierop | Grand Prix | MX Shop Venray lang in de top vijf in loodzware 3-uurs cross in Lierop 26-02

MX Shop Venray lang in de top vijf in loodzware 3-uurs cross in Lierop 26-02

Drie uurs motorcross in Herselse bossen

MX Shop Venray is in de drie uurscross op het Grand Prix circuit van Lierop in de top tien geeindigd. Lange tijd had het team uitzicht op een top vijf plaats maar door een valpartij ging er veel tijd verloren waardoor men als negende finishte.

 

 

Door de slechte weersomstandigheden op de dagen voorafgaande aan het evenement, was het afwachten hoe de baan er bij zou liggen. Het was duidelijk dat de club alles in het werk had gesteld om ervoor te zorgen dat de rijders op een goede baan konden rijden want deze lag er op zondagochtend goed geprepareerd bij.

 

Het team van MX Shop Venray bestond uit Michael Hool, Jeremy de Vink en George Aspers. Het team startte perfect want Jeremy wist kopstart te pakken en voerde het deelnemersveld aan door de eerste bocht. Ook in de eerste twee uren van de wedstrijd ging het goed en op een vierde plaats begon het team dan ook aan het laatste uur.

 

Helaas ging er toen door een valpartij veel tijd verloren. Het team viel verschillende plaatsen terug maar toch kon Michael Hool de wedstrijd uitrijden op een negende plaats.

 

Aankomende zondag gaat voor MX Shop Venray het Nederlands Kampioenschap van de KNMV van start op het zandcircuit van Heerde.

 

Kijk voor meer informatie op www.mx-venray.nl

 

Uitslagen en foto's

 

» KLIK HIER Voor uitslagen MyLaps

» KLIK HIER Voor uitslagen Hobbyrijders [PDF]

» KLIK HIER Voor uitslagen Startbewijshouders [PDF]

» KLIK HIER Voor de Foto's 3-Uurs Cross

 

 

Bron: Motocrossplanet

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: