MAC Lierop | Grand Prix | Normaal eert motorcrosskampioen Jeffrey Herlings met nieuwe single 05-09

Normaal eert motorcrosskampioen Jeffrey Herlings met nieuwe single 05-09

MXGP Motocross 2016

De Achterhoekse band hield het vorig jaar na een imposante carrire van ruim 40 voor gezien. Toch heeft de band besloten om nog n keer een nieuw lied uit te brengen. Het nummer Jeffrey Herlings weer wereldkampioen, waarop de motorcrosser zelf ook te horen is, werd in 2014 al opgenomen, maar omdat een nieuwe wereldtitel van Herlings even op zich liet wachten, werd de single de afgelopen jaren nog niet officieel uitgebracht. Bennie Jolink heeft laten weten dat Jeffrey Herlings weer wereldkampioen via Spotify en iTunes te downloaden zal zijn.

 

Normaal eert motorcrosskampioen Jeffrey Herlings met nieuwe single

Foto: Spotify - Normaal eert motorcrosskampioen Jeffrey Herlings met nieuwe single.

 

CD Herlings rapt mee - te beluisteren en te koop

 

Het nummer heet 'Jeffrey Herlings 3x wereldkampioen'. Herlings zelf is ook te horen, hij rapt een stukje. Het liedje is te beluisteren via Spotify en te koop op iTunes.

 

Foto: MXGP Assen - Bennie Jolink overhandigd motorcrosskampioen Jeffrey Herlings nieuwe single.

 

Normaal-zanger Bennie Jolink, een groot motorcrossliefhebber, was getuige van de wedstrijden in Assen en overhandigde Jeffrey Herlings een cd met daarop het nummer dat zij gezamenlijk hadden ingezongen.

 

"Ha, feestboekaniers! Jeffrey Herlings is WERELDKAMPIOEN!!! Voor de 3e keer", schrijft Jolink op Facebook. "Eindelijk wordt dus nu de single uitgebracht."

 

Wereldkampioen Jeffrey Herlings

 

Jeffrey Herlings werd in 2012 en 2013 al wereldkampioen motorcross in de MX2-klasse. Er werd logischerwijs al gauw op meer succes gerekend, maar blessureleed gooide roet in het eten; in de seizoenen 2014 en 2015 lukte het Herlings hierdoor niet om zijn titel nog een keer te prolongeren. Dit jaar wist de 22-jarige Nederlander echter wel opnieuw de wereldtitel in de wacht te slepen: de ideale gelegenheid voor Normaal om de muzikale ode alsnog uit te brengen!

 

Bron: De Gelderlander

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: