MAC Lierop | Grand Prix | Lianne Muilwijk 3e plaats Nederlands Kampioenschap MX2 Senioren 26-10

Lianne Muilwijk 3e plaats Nederlands Kampioenschap MX2 Senioren 26-10

MX-Wedstrijden Lierop - 22 en 23 oktober 2016

Afgelopen zondag 23 oktober werd de 14e en laatste wedstrijd gereden om het kampioenschap bij de MX2 Senioren.
Het was erg mistig waardoor de trainingen een uur later begonnen. Daardoor was er tijdnood ontstaan en werden er maar 2 rondjes getraind. Lianne had wel een lekker gevoel op de baan en kon de eerste manche met goede moed beginnen.

 

Lianne Muilwijk 3e plaats Nederlands Kampioenschap MX2 Senioren

Foto: Eddy Koedijk - Lianne Muilwijk 3e plaats Nederlands Kampioenschap MX2 Senioren.

 

De start verliep redelijk. Lianne kwam als 3e door de eerste ronde. Helaas na een paar ronde kreeg ze veel last van opgepompte armen waardoor ze tempo moest terug nemen. Lianne werd op de 5e plaats afgevlagd.

 

Echter was de start van de tweede manche super en lag Lianne op een 2e plaats. Helaas sloeg het stuur weg in de tweede bocht waardoor ze als 10e doorkwam na de eerste ronde. In de 4de ronde moest Lianne ook haar bril afgooien vanwege het beslaan van het glas. Ze kwam heel moeizaam in haar ritme maar wist de laatste 3 ronden nog wel aan te zetten waardoor ze op een 6e plaats werd afgevlagd.

 

Deze resultaten waren goed voor een 5e plaats in de daguitslag. Wel wist Lianne een mooie 3e plaats te behalen in het Nederlands Kampioenschap bij de MX2 Senioren. Hiervoor wilt ze iedereen bedanken die haar dit jaar geholpen hebben.

 

Bron: LM#386

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: