Wereldkampioenen Vanluchene/van den Bogaart aan de start in Lierop 09-03

Internatio

De wereldtop uit de zijspansport zal aanstaande zondag (10 maart) bij de eerste wedstrijd om de Dutch Sidecarcross Masters in Lierop aan de start komen. In de weken voorafgaande aan het evenement werd al duidelijk dat de Nederlandse combinaties van Bax, Hermans, Willemsen, Veldman en van Werven fit aan de start komen.

 

Wereldkampioenen Vanluchene/van den Bogaart aan de start in Lierop

Foto: Stijn Vanoverbeke - Wereldkampioenen Vanluchene/van den Bogaart aan de start in Lierop

 

Dit sterke rijtje van zandspecialisten wordt aangevuld met de Belgen Sanders en Santermans en ook de Britten Brown en Wilkinson zijn van de partij, evenals Giraud/Haller. Als kers op de taart gaan we ook de wereldkampioenen Vanluchene/van den Bogaart in actie zien en dit maakt het deelnemersveld ijzersterk!

 

Vanluchene heeft zich veelal in Spanje voorbereid op het seizoen en gebruikt de Dutch Sidecarcross Masters om zich klaar te stomen voor het wereldkampioenschap. Naast de wedstrijd in Lierop zal hij ook aan de start komen in de wedstrijden in Lochem en Varsseveld.

 

Commentaar Ben van den Bogaart: ‘’Zondag is de echte start van het seizoen, in Lierop. Onze grootste concurrenten zijn allemaal Nederlanders, die zijn geboren in het zand. Voor Marvin is dat anders. Het mag nu wel beginnen van mij. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, hopelijk wordt het een mooi jaar.”

 

Begin deze week is de meest recente deelnemerslijst uitgekomen welke u in de bijlage kunt bekijken! Voor meer informatie over de Dutch Sidecar/Quad Masters kunt u kijken op www.onk-motocross.nl en www.maclierop.nl

 

Ook Haske Hurkmans die met Joep van Leuken als bakkenist rijdt gaat meedoen en zou volgens ingewijden wel eens voor een verrassing kunnen zorgen.. Zie hieronder het filmpje.

 

Zondag om 8.30 beginnen de trainingen en rond 11.00 uur beginngen de wedstrijden. Hopelijk zijn er vele Lieroppenaren die hen aan komen moedigen.

 

Programma / Deelnemers (Update: 4-3-2019)

 

Het complete voerzicht van de wedstrijden ONK Sidecar & Quad Masters in Lierop op 10 maar a.s. vind u in onderstaand menu.

 

» ONK Sidecar Masters – Entry List

 

» ONK Quad Masters – Entry List

 

» NK Sidecar – Entry List

 

» NK Quad – Entry List

 

» ONK Sidecar & Quad Masters – Time table

 

» Aanvullend Reglement

 

Bron: KNMV / ONK-Motocross - Arno van de Brink

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: