Talentvolle Dean Lemmens start in Lierop 05-10

KNMV DMX Regio Zuid

Talentvolle motorcrosser Dean Lemmens start in Lierop

 

Dean Lemmens (16) doet al motorcrossen sinds hij 6 jaar oud is. Maar toen hij 10 jaar werd begon hij met de wedstrijden. Vervolgens heeft hij al diverse keren uit mogen komen voor Team-Zuid.

 

Talentvolle Dean Lemmens start in Lierop

Foto: Dean Lemmens - Talentvolle Dean Lemmens start in Lierop.

 

Tijdens de DMX Finale op 6 oktober 2019 zal Dean aan de start verschijnen in de Herselse Bossen te Lierop bij de 125cc klasse. Dit is de laatste wedstrijd van het seizoen, en hier kan hij nog belangrijke punten halen voor mee te mogen doen aan de landelijke finale die het weekend erop plaatsvindt in Eersel.

 

Zo zei Dean: 'lk vind het erg mooi om op het prachtige circuit van Lierop te rijden'. Afgelopen 2 jaar is Dean enorm geholpen door bedrijven rond Someren en omgeving. Met als hoofdsponsor Van Enkhuizen Montage B.V.

 

 

Aangezien dit de laatste wedstrijd van het seizoen is wil ik bij deze al mijn sponsoren bedanken, mijn ouders en mijn trainer Erwin Robins die al 2 jaar lang aan mijn zijde staat en mij steunt. Iedereen die tijd en zin heeft op zondag 6 oktober is van harte welkom in Lierop waar de hele dag wedstrijd is.

 

Als u interesse hebt om Dean te helpen door middel van sponsoring dan kunt u een mailtje sturen naar deanlemmens@kpnmail.nl

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: