Inschrijving Dutch MX Season Opener Lierop vanaf 17:00u geopend

START VAN HET NEDERLANDSE MX SEIZOEN 2024

  16-01-2024

Op zondag 3 maart gaat het Nederlandse motorcross seizoen officieel van start met de Dutch MX Season Opener in Lierop. De interesse in de wedstrijd is groot! De rijders die deel willen nemen kunnen zich vanaf vanavond (16 januari) om 17.00 uur inschrijven voor de wedstrijd!

 

Inschrijving Dutch MX Season Opener Lierop vanaf 17:00u geopend

Foto: Inschrijving Dutch MX Season Opener Lierop vanaf 17:00u geopend.

 

De inschrijving loopt volledig via de Licence2Race-app. Dit kan alleen als iemand geregistreerd staat bij de KNMV in een ONK klasse. De Licence2Race-app is gekoppeld aan het KNMV licentiesysteem en daarmee wordt het voor alle rijders en voor de organisator veel makkelijker om de inschrijving te regelen.

Inschrijven Dutch MX Season Opener Lierop

Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten doen. Alle informatie staat op de website van de organisator: www.maclierop.nl/inschrijven.

 

 MELD JE HIER AAN 

Inschrijving Dutch MX Season Opener

 

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt.

 

De WK dames rijden in de 125cc klasse. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

Alle informatie over de wedstrijden in Lierop

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: +31 6-10910266, per mail info@motocrossplanet.nl of via de Chat Chat on WhatsApp.

 

Alle berichtgeving over de Dutch MX Season Opener in Lierop is de komende periode via de websites  www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl te volgen, waar we u van de laatste informatie u op de hoogte zullen houden.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: