MAC Lierop | Grand Prix | KNMV lanceert geheel vernieuwde website! 20-02

KNMV lanceert geheel vernieuwde website! 20-02

Vernieuwing KNMV website

Met veel genoegen maakt de KNMV de live-gang van haar geheel vernieuwde website bekend. Op maandagochtend 18 februari ging de knop definitief om en konden bezoekers van www.knmv.nl voor het eerst de nieuwe lay-out bewonderen.

 

KNMV lanceert geheel vernieuwde website!

Foto: KNMV lanceert geheel vernieuwde website!.

 

Ook de opzet is met zijn tijd meegegaan. Zo krijgen kersverse bezoekers de keuze uit motorrijden of motorsport. Bij alle volgende bezoeken blijft deze eerste keuze bepalend voor het uiterlijk van de homepage. Tijdens het internetten kan de bezoeker wisselen tussen de twee interessegebieden. Een andere noviteit is de verregaande integratie van social media in de website.

Manager afdeling motorrijden Cees Lengers is zeer verheugd met de live-gang: We hebben maanden naar dit moment toegeleefd en zijn vol vertrouwen dat de nieuwe website voor veel positieve reacties zal zorgen. De KNMV-slogan in het belang van motorrijders komt nu beter tot zijn recht. Uiteraard hopen wij dat onze inspanningen zorgen voor een betere online beleving en nog meer bezoekers. Ook niet-leden zijn welkom. De vernieuwde website moet een platform zijn voor motorrijders, waar je alles kunt vinden voor het beoefenen van je hobby. Of dat nu motorrijden is of motorsport. We houden ons aanbevolen voor feedback en hopen van onze bezoekers te horen via het forum of het contactformulier onze website. Alleen zo kunnen we de website nog beter maken en afstemmen op de wensen van onze bezoekers.

Door de intutieve navigatie en de verbeterde zoekfunctie is het vinden van informatie op de KNMV-website veel eenvoudiger dan voorheen. Het maakt niet uit of er wordt gezocht naar nieuwsitems of andere gegevens. Een club, toermaatje of reismaatje in de buurt is zo gevonden, evenals een wedstrijd of ander evenement. Ook zijn er filmpjes over de diverse Voortgezette Rijopleidingen (VROs) van de KNMV te vinden. Nieuwsgierig geworden? Oordeel zelf en surf snel naar www.knmv.nl.

Over de KNMV
De KNMV, opgericht in 1904, is met 56.000 leden en 280 aangesloten clubs, de grootste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland. Als overkoepelende motorbond is de KNMV gericht op: sport, opleidingen, recreatief motorrijden, verkeer en verzekeringen. Kijk voor meer informatie op www.knmv.nl
 

 

Bron: KNMV

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: