Laatste groet aan Eric Geboers in Lommel 11-05

Motorocrosser, Ondernemer en Teammanager

De familie en vrienden van Eric Geboers willen iedereen bedanken voor de steun die ze mochten ontvangen de afgelopen dagen. De hoeveelheid aan mooie berichten is overweldigend. Toch wil de familie vragen om in deze moeilijke periode hun privacy tijdens het rouwproces te respecteren.

 

Laatste groet aan Eric Geboers in Lommel

Foto: Bikers For Animals - Laatste groet aan Eric Geboers in Lommel.

 

Eric heeft tijdens zijn leven enorm veel harten geraakt. Hij had een hart voor zowel mens als dier. Om iedereen de kans te geven afscheid te nemen, zal er een laatste groet georganiseerd worden op dinsdag 15 mei in de cafetaria van het motorcrossparcours in de Marie Curiestraat 24, 3920 Lommel. Van 19u tot 21u is iedereen welkom om afscheid te nemen van Eric. Om hem een laatste maal het afscheid te geven dat hij verdient.

 

De uitvaartplechtigheid zelf zal doorgaan in intieme kring. Om de sereniteit van de plechtigheid te bewaren wil de familie dan ook vragen om de privacy te respecteren. Er zal geen media of publiek worden toegelaten. Een bevriende fotograaf zal tijdens de begrafenis enkele beelden maken, deze zullen na de plechtigheid ter beschikking gesteld worden aan de media.

 

Condoleance register Eric Geboers

 

KLIK HIER Om een condoleance bericht te sturen

 

Bloemen zijn welkom maar Erics voorkeur

zou uitgaan naar een donatie voor het goede doel

To Walk Again - BE02 1431 0070 9040

 

Bron: MX World - Marcel Derks

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: