Sterke delegatie Yamaha rijders naar Dutch MX Season Opener Lierop

Start van het Nederlandse MX seizoen 2023

  02-01-2023

Op zondag 5 maart wordt de Dutch MX Season Opener georganiseerd op het circuit van Lierop. Circuit de Herselse Bossen wordt als legendarisch beschouwd en hier zal in 2023 voor de eerste keer het starthek gaan vallen.

 

Sterke delegatie Yamaha op Dutch MX Season Opener Lierop

Foto: Sterke delegatie Yamaha op Dutch MX Season Opener Lierop

 

De animo voor de wedstrijd is groot en zo zullen we in de aanloop op de wedstrijd regelmatig rijders en teams bekend maken die aan de wedstrijd deel gaan nemen.

 

Yamaha komt momenteel al met een sterke delegatie aan rijders naar Lierop. Monster Energy Yamaha Factory MX2 komt met Vice wereldkampioen, Jago Geerts, aan de start maar ook Dutch Masters en EMX250 kampioen, Rick Elzinga, en zijn teammaat Thibault Benistant zullen in Lierop hun krachten meten.

 

Maar naast het officiŽle fabrieksteam in de MX2 klasse van Yamaha zal ook het Hutten Metaal Yamaha team naar Lierop komen. Ook deze line up is zeer sterk met Ivano van Erp, Andrea Bonacorsi en Karlis Alberts Reisulis.

 

Maar ook in de 500 klasse komt Yamaha aan de start. Het kersverse nieuwe team in de MXGP klasse, De Baets Yamaha MXGP, zal met de Fransman Benoit Paturel naar het zware zandcircuit van Lierop komen om daar nog wat extra ritme op te doen alvorens ze afreizen naar de MXGP van ArgentiniŽ!

 

De inschrijving voor de wedstrijd in Lierop zal begin januari open gaan en hierover kunt u dan meer lezen op  www.maclierop.nl  en www.motocrossplanet.nl.

 

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: 06-10910266 of per mail op info@motocrossplanet.nl of Chat on WhatsApp.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: