Jeffrey Herlings naar Dutch MX Season Opener Lierop

START VAN HET NEDERLANDSE MX SEIZOEN 2024

  27-01-2024

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team zal op zondag 3 maart zijn eerste wedstrijd van seizoen 2024 op Nederlandse bodem rijden. Hij gaat dit doen op zijn geliefde circuit, de Herselse Bossen in Lierop.

 

Jeffrey Herlings naar Dutch MX Season Opener Lierop

Foto: Juan Pablo Acevedo - Jeffrey Herlings naar Dutch MX Season Opener Lierop.

 

Herlings heeft in het verleden al vele mooie dingen laten zien op het circuit van Lierop. Hoogtepunten waren de Grand Prix MX2 in 2012 toen hij in de eerste manche tot aan de derde man op een ronde wist te zetten. Ook een onvergetelijk moment was toen hij met een geblesseerde schouder toch besloot om te starten en alsnog de Grand Prix wist te winnen.

 

Alle informatie omtrent de voorverkoop voor deze wedstrijd kunt u via onderstaande pagina terugvinden.

 

 KAARTVERKOOP 

Tickets Dutch MX Season Opener

 

Op zondag 3 maart is Herlings terug in Lierop en kan het aanwezige publiek genieten van de rijder die in zijn carriere al 103 Grand Prix zeges wist te pakken en al vijf keer wereldkampioen is geworden.

 

Mis het niet en kom kijken of Herlings vroeg in het seizoen al in topvorm is om aan het wereldkampioenschap te beginnen. Klik op de volgende link om tickets in de voorverkoop te bestellen: https://ticketsmaclierop.eventgoose.com/

 

Binnenkort zullen we nog twee absolute toppers bekend maken, die ook zeker de weg in het zand kennen!

Inschrijven Dutch MX Season Opener Lierop

Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten doen. Alle informatie staat op de website van de organisator: www.maclierop.nl/inschrijven.

 

 MELD JE HIER AAN 

Inschrijving Dutch MX Season Opener

 

De rijders die deel willen nemen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de wedstrijd!

 

De inschrijving loopt volledig via de Licence2Race-app. Dit kan alleen als iemand geregistreerd staat bij de KNMV in een ONK klasse. De Licence2Race-app is gekoppeld aan het KNMV licentiesysteem en daarmee wordt het voor alle rijders en voor de organisator veel makkelijker om de inschrijving te regelen.

 

Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten doen.

 

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt. De 250 klasse is vol, u kunt op een reservelijst komen door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

 

Alle informatie omtrent de voorverkoop voor deze wedstrijd kunt u via onderstaande pagina terugvinden.

Alle informatie over de wedstrijden in Lierop

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: +31 6-10910266, per mail info@motocrossplanet.nl of via de Chat Chat on WhatsApp.

 

Alle berichtgeving over de Dutch MX Season Opener in Lierop is de komende periode via de websites  www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl te volgen, waar we u van de laatste informatie u op de hoogte zullen houden.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: