MAC Lierop | Grand Prix | Volg de MX des Nations op het grote scherm bij het ONK Zijspancross en Quads in Lierop 07-09

Volg de MX des Nations op het grote scherm bij het ONK Zijspancross en Quads in Lierop 07-09

ONK Zijspancross 2015

Op zondag 27 september wordt op circuit de Herselse Bossen in Lierop de voorlaatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross en Quads verreden. Ook zullen de MX1 en MX2 klasse in Lierop strijden voor de punten om het Nederlands Kampioenschap.

 

Bax/Stupelis GP Zijspan Genk

Foto: Albert Schreuder - Bax/Stupelis GP Zijspan Genk.

 

Als alles mee zit kunnen we in Lierop een nieuwe Nederlandse Wereld Kampioen in de Zijspancross huldigen. Etienne Bax en Kaspars Stupelis staan momenteel met een ruime voorsprong aan de leiding in de tussenstand om het wereld kampioenschap. Aankomend weekend kunnen zij in Frankrijk de titel pakken. Mocht dit hier nog niet lukken dan hebben ze op 20 september in het Duitse Rudersberg alsnog de kans om hierin te slagen.

 

In Lierop zal Bax het op moeten nemen tegen de man die in zijn carriere al tien wereldtitels heeft weten te behalen, Daniel Willemsen. Tot nu toe heeft Bax het kampioenschap gedomineerd en staat 59 punten voor op Willemsen in de strijd om de Nederlandse titel. 27 punten achter Willemsen zijn het van Werven/Beunk die de derde plaats in het kampioenschap in handen hebben.

 

Voor de solo liefhebbers hebben we goed nieuws want het grote scherm zal ingezet worden zodat alle toeschouwers naast de spannende wedstrijden in Lierop ook de MX des Nations in Frankrijk live kunnen volgen.

 

De dames die eens een bezoek willen brengen aan een motorcrosswedstrijd hoeven zich in Lierop geen zorgen te maken over de entreeprijs want zij kunnen gratis naar binnen.

 

 

Bron: Motocrossplanet

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: