Winnaar Season Opener dit jaar opnieuw in Lierop

Start van het Nederlandse mx seizoen 2024

  06-02-2024

In 2023 werd de eerste editie van de Dutch MX Season Opener in Lierop georganiseerd. Een mooie opwarmer voor het naderende seizoen en dat zal dit jaar niet anders zijn. Brent van Doninck kwam vorig jaar naar Lierop en stond zijn mannetje in het diepe zand. De rijder van het JM Racing Honda team wist toen rijders als Pauls Jonass, Brian Bogers, Henry Jacobi, Romain Febvre en Jorge Prado te verslaan.

 

Winnaar Season Opener dit jaar opnieuw in Lierop

Foto: Fullspectrum Media - Winnaar Season Opener dit jaar opnieuw in Lierop.

 

Met een 1-2 in de manches pakte hij de dagzege en was in de vorm van zijn leven. Na de wedstrijd in Lierop bleef van Doninck het sterk doen en wist in het wereldkampioenschap verschillende top tien plaatsen bij elkaar te rijden. Helaas zorgde een valpartij in de Grand Prix van Letland, waarbij hij zijn heup uit de kom viel, voor een abrupt einde van zijn seizoen.

 

Dit jaar komt hij op zondag 3 maart terug naar Lierop om opnieuw een gooi te doen naar de zege. Het zal niet makkelijk zijn want niemand minder dan Jeffrey Herlings zal dit jaar ook achter het starthek staan. Herlings zal in Lierop zijn eerste wedstrijd op Nederlandse bodem rijden, wat dus door de fans zeker niet gemist mag worden!

Koop nu uw tickets in de voorverkoop

 KAARTVERKOOP 

Tickets Dutch MX Season Opener

 

Naast Van Doninck zullen ook Hakon Osterhagen en Max Werner van het JM Honda Racing team aan de start komen in Lierop.

 

Alle vier de klassen binnen vol te raken. Rijders die mee willen doen, schrijf je snel in voordat het te laat is. De inschrijving loopt volledig via de Licence2Race-app. Dit kan alleen als iemand geregistreerd staat bij de KNMV in een ONK klasse. De Licence2Race-app is gekoppeld aan het KNMV licentiesysteem en daarmee wordt het voor alle rijders en voor de organisator veel makkelijker om de inschrijving te regelen.

 

Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten doen. Alle informatie staat op de website van de organisator: www.maclierop.nl/inschrijven.

 

 MELD JE HIER AAN 

Inschrijving Dutch MX Season Opener

 

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt en komt u op een reservelijst.

 

De WK dames rijden in de 125cc klasse. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

 

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt. De 250 klasse is vol, u kunt op een reservelijst komen door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

Alle informatie over de wedstrijden in Lierop

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: +31 6-10910266, per mail info@motocrossplanet.nl of via de Chat Chat on WhatsApp.

 

Alle berichtgeving over de Dutch MX Season Opener in Lierop is de komende periode via de websites  www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl te volgen, waar we u van de laatste informatie u op de hoogte zullen houden.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: