Jago Geerts aan de start bij Dutch MX Season Opener Lierop

Start van het Nederlandse mx seizoen 2024

  13-02-2024

De organisatie van de Dutch MX Season Opener in Lierop maakt met trots bekend dat Jago Geerts als één van de beste zandrijders van dit moment zijn deelname aan het evenement heeft bevestigd. Geerts komt uit in de 500-klasse waarin hij het onder meer moet opnemen tegen Jeffrey Herlings en Brent van Doninck.

 

Jago Geerts aan de start bij Dutch MX Season Opener Lierop

Foto: Bavo Swijgers Media - Jago Geerts aan de start bij Dutch MX Season Opener Lierop.

 

Geerts streed de afgelopen seizoenen voor de wereldtitel in de MX2-klasse en won maar liefst 24 Grand Prix's. De afgelopen drie seizoenen won hij de Grote Prijs van Lommel, wat zeker een vergelijkbaar circuit is als dat van Lierop.

 

De 23-jarige Geerts maakte deze winter de overstap naar de MXGP-klasse en komt dit jaar uit voor het Monster Energy Yamaha Factory MXGP-team. Een week na de race in Lierop gaat dit kampioenschap van start in Argentinië, wat het voor Geerts een ideale training maakt voordat hij daarheen afreist.

 

De 85,125, 250 en 500 klasse zijn bijna vol. Rijders die mee willen doen, meld je snel aan voordat het te laat is. Zie Jago Geerts in Lierop en krijg korting met onze voorverkoop.

Koop nu uw tickets in de voorverkoop

 KAARTVERKOOP 

Tickets Dutch MX Season Opener

 

Alle vier de klassen binnen vol te raken. Rijders die mee willen doen, schrijf je snel in voordat het te laat is. De inschrijving loopt volledig via de Licence2Race-app. Dit kan alleen als iemand geregistreerd staat bij de KNMV in een ONK klasse. De Licence2Race-app is gekoppeld aan het KNMV licentiesysteem en daarmee wordt het voor alle rijders en voor de organisator veel makkelijker om de inschrijving te regelen.


Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten doen. Alle informatie staat op de website van de organisator: www.maclierop.nl/inschrijven.

 

 MELD JE HIER AAN 

Inschrijving Dutch MX Season Opener

 

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt en komt u op een reservelijst.

 

De WK dames rijden in de 125cc klasse. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

 

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt. De 250 klasse is vol, u kunt op een reservelijst komen door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

Alle informatie over de wedstrijden in Lierop

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: +31 6-10910266, per mail info@motocrossplanet.nl of via de Chat Chat on WhatsApp.

 

Alle berichtgeving over de Dutch MX Season Opener in Lierop is de komende periode via de websites  www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl te volgen, waar we u van de laatste informatie u op de hoogte zullen houden.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: