Larissa Papenmeier komt naar de Dutch MX Season Opener Lierop

Start van het Nederlandse MX seizoen 2023

  17-02-2023

De snelle Duitse dame Larissa Papenmeier zal op zondag 5 maart aan de start komen bij de Dutch MX Season Opener in Lierop. Papenmeier behoort al vele jaren bij de wereldtop van de damescross en werd in 2022 derde in het wereldkampioenschap.

 

Larissa Papenmeier komt naar de Dutch MX Season Opener Lierop

Foto: Larissa Papenmeier komt naar de Dutch MX Season Opener Lierop.

 

Lierop is voor Papenmeier een perfecte voorbereiding op de eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap, welke in het weekend van 25 en 26 maart verreden gaat worden in Sardinie. In Lierop zal ze het o.a. op moeten nemen tegen Lynn Valk (Vice wereldkampioen 2022), Shana van der Vlist (4e WK Dames 2022), Amandine Verstappen (6e WK Dames 2022) en natuurlijk Lotte van Drunen, die in Lierop haar eerste Nederlandse wedstrijd op de 4-takt zal rijden bij de dames!

 

De WK dames zullen in Lierop in de 125cc klasse van start gaan. Het gaat dus interessant zijn hoe zij zich staande zullen houden in het mannen geweld!

Inschrijven Dutch MX Season Opener Lierop

Voor de rijders: Verschillende klassen beginnen al bijna vol te zitten, wil je deelnemen aan de wedstrijd in Lierop, wacht dan niet te lang met inschrijven.

 

Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten doen. Alle informatie staat op de website van de organisator: www.maclierop.nl/inschrijven.

 

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt.

 

De WK dames rijden in de 125cc klasse. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

 

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: 06-10910266 of per mail op  of Chat on WhatsApp.

 

Voor meer informatie over de Dutch MX Season Opener in Lierop kunt u kijken op op de website van MAC Lierop. We houden u op de hoogte via www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: