Bekendmaking tijdschema/werkwijze Season Opener Lierop

Start van het Nederlandse mx seizoen 2024

  27-02-2024

De inschrijvingen voor de Dutch MX Season Opener zijn gesloten en we zijn blij jullie allen op zondag 3 maart a.s. te mogen verwelkomen op circuit de Herselse bossen in Lierop.

 

Bekendmaking tijdschema/werkwijze Season Opener Lierop

Foto: Bekendmaking tijdschema/werkwijze Season Opener Lierop.

Tijdschema Dutch MX Season Opener

KLIK HIER Voor de publicatie van het tijdschema van a.s. zondag

Tijdtraining 250cc

Er is op de Dutch MX Season Opener veel animo voor de 250cc klasse. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om in twee groepen tijdtraining te rijden, welke dienen als kwalificatie voor de manches. Deze kwalificatie leidt tot 55 deelnemers die in de manches van de 250cc klasse van start gaan.

 

De groepsindeling voor deze trainingen (alleen voor de 250cc van toepassing) wordt woensdagavond bekend gemaakt. Op basis hiervan weet je als deelnemer in welke trainingsgroep je ingedeeld staat. Deze trainingsgroep staat vast. Indien je niet of te laat aanwezig bent is deelname/kwalificatie voor de manches uitgesloten.

 

Kortom, Lierop vormt komend weekend weer het decor voor spannende motorsporttaferelen, want alle vier de klassen zitten nagenoeg vol dus dat belooft dus nu al een knaller van een wedstrijd te worden!

 

Als er hierover nog vragen zijn kunt u contact opnemen met: secr@maclierop.nl

Toegangsprijzen Circuit de Herselse bossen

- Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 30,-

- Jongeren van 13 t/m 17 jaar € 12,50

- Kinderen t/m 12 jaar vrije toegang

Camping/Rennerspark Circuit Lierop

De Camping/Rennerspark is zaterdag 2 maart vanaf 16.00 uur geopend.

Alle informatie over de wedstrijden in Lierop

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: +31 6-10910266, per mail info@motocrossplanet.nl of via de Chat Chat on WhatsApp.

 

Alle berichtgeving over de Dutch MX Season Opener in Lierop is de komende periode via de websites  www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl te volgen, waar we u van de laatste informatie u op de hoogte zullen houden.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: