Volledige Standing Construct Honda MXGP team met Bogers en Jonas naar Lierop

Start van het Nederlandse MX seizoen 2023

  24-02-2023

Op zondag 5 maart mogen we de absolute motorsport toppers uit het MX kampioenschap verwelkomen tijdens de Dutch MX Season Opener in Lierop.

 

Volledige Standing Construct Honda MXGP team met Bogers en Jonas naar Lierop

Foto: MXGP - Volledige Standing Construct Honda MXGP team met Bogers en Jonas naar Lierop.

 

Brian Bogers en Pauls Jonass van het Standing Construct Honda MXGP team zullen in Lierop hun laatste wedstrijd rijden voordat ze afreizen richting Argentinie voor de eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP.

 

Bogers is een jongen uit de streek van Lierop en is in de laatste jaren uitgegroeid tot een absolute topper in het wereldkampioenschap MXGP. Vorig jaar wist hij zesde te worden in de eindstand en wist de loodzware Grand Prix van Lommel te winnen. Naast Bogers staat Pauls Jonass, die weer terug is aan de zijde van Marc de Reuver. Samen wisten ze in het verleden de wereldtitel in de MX2 klasse te pakken en zijn nu weer terug samen om er dit jaar een goed seizoen van te maken in de MXGP klasse.

 

Beide rijders komen uit voor het Standing Construct Honda MXGP team, wat in de Grand Prix paddock n van de meest professionele teams is. Kortom het is fantastisch dat ze aan de start komen op 5 maart en dat ze de strijd met o.a. Romain Febvre, Mitch Evans, Brent van Doninck, Henry Jacobi en de zandhazen uit Nederland met Sven van der Mierden, Micha Boy de Waal en Freek van der Vlist aan gaan.

 

Voor de rijders: De 250cc zit vol en de overige klasse beginnen ook bijna vol te raken, dus wil je deelnemen aan de wedstrijd in Lierop wacht dan niet te lang met aanmelden.

 

Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten. Alle informatie staat op de website van de organisator: www.maclierop.nl/inschrijven.

 

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt.

 

De WK dames rijden in de 125cc klasse. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

 

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: 06-10910266 of per mail op  of Chat on WhatsApp.

 

Voor meer informatie over de Dutch MX Season Opener in Lierop kunt u kijken op op de website van MAC Lierop. We houden u op de hoogte via www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: