Jorge Prado aan de start in de Dutch MX Season Opener in Lierop

Start van het Nederlandse MX seizoen 2023

  28-02-2023

De voorbereidingen voor de eerste editie van de Dutch MX Season Opener in Lierop zijn in volle gang. De laatste puntjes worden op de i gezet en de laatste hand wordt gelegd aan de deelnemerslijst.

 

Jorge Prado aan de start in de Dutch MX Season Opener in Lierop

Foto: MXGP - Jorge Prado aan de start in de Dutch MX Season Opener in Lierop.

 

Met gepaste trots willen we mededelen dat Jorge Prado zondag naar Lierop komt om van start te gaan in de Dutch MX Season Opener. Prado komt uit voor het officile Red Bull GasGas Factory team en behoort tot de kanshebbers op de wereldtitel in de MXGP klasse. Prado kent de weg in het zand en heeft al twee wereldtitels op zak in de MX2 klasse. Vorig jaar wist de Spanjaard derde te worden in de eindstand van het wereldkampioenschap MXGP.

 

In Lierop zal hij het op gaan nemen tegen thuisrijder Brian Bogers, Pauls Jonass, Romain Febvre, Brent van Doninck, Max Nagl, Henry Jacobi, Adam Sterry, Davy Pootjes, Sven van der Mierden, Micha Boy de Waal, Freek van der Vlist e.a.

 

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink via email info@motocrossplanet.nl, het telefoonnummer: 06-10910266 of per mail op  of Chat on WhatsApp.

 

Voor meer informatie over de Dutch MX Season Opener in Lierop kunt u kijken op op de website van MAC Lierop. We houden u op de hoogte via www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: