Time table / Entry-list Dutch MX Season Opener in Lierop

Start van het Nederlandse mx seizoen 2024

  29-02-2024

Aankomende zondag wordt de Dutch MX Season Opener in Lierop verreden. Het programma met rijders en tijden is inmiddels gepubliceerd. De Time table / Entry-list is vanaf nu compleet terug te vinden.

 

Time table / Entry-list Dutch MX Season Opener in Lierop

Foto: Time table / Entry-list Dutch MX Season Opener in Lierop.

 

Door de grote opkomst in de 250 klasse gaat er in groepen getraind worden waarbij de beste 55 rijders een plaats verdienen in de manches.Door de grote opkomst in de 250 klasse gaat er in groepen getraind worden waarbij de beste 55 rijders een plaats verdienen in de manches. Zie onderstaand ons digitale programmablad voor het complete overzicht.

Compleet programma Dutch MX Season Opener Lierop bekend

Voor aankomend weekend is het complete programma (time-table) deelnemerslijsten (entry list) bekend. Zie onderstaand het complete overzicht in ons programmablad.

 

 Online Programmablad 

Dutch MX Season Opener in Lierop

 

Kortom de mensen achter MAC Lierop zijn er heelmaal klaar voor om er samen met Motocrossplanet een prachtig motorsportweekeind van de maken.

Tijdtraining 250cc

Er is op de Dutch MX Season Opener veel animo voor de 250cc klasse. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om in twee groepen tijdtraining te rijden, welke dienen als kwalificatie voor de manches. Deze kwalificatie leidt tot 55 deelnemers die in de manches van de 250cc klasse van start gaan.

 

De groepsindeling voor deze trainingen (alleen voor de 250cc van toepassing) wordt woensdagavond bekend gemaakt. Op basis hiervan weet je als deelnemer in welke trainingsgroep je ingedeeld staat. Deze trainingsgroep staat vast. Indien je niet of te laat aanwezig bent is deelname/kwalificatie voor de manches uitgesloten.

 

Kortom, Lierop vormt komend weekend weer het decor voor spannende motorsporttaferelen, want alle vier de klassen zitten nagenoeg vol dus dat belooft dus nu al een knaller van een wedstrijd te worden!

 

Als er hierover nog vragen zijn kunt u contact opnemen met: secr@maclierop.nl

Toegangsprijzen Circuit de Herselse bossen

- Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 30,-

- Jongeren van 13 t/m 17 jaar € 12,50

- Kinderen t/m 12 jaar vrije toegang

Camping/Rennerspark Circuit Lierop

De Camping/Rennerspark is zaterdag 2 maart vanaf 16.00 uur geopend.

Alle informatie over de wedstrijden in Lierop

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink op het telefoonnummer: +31 6-10910266, per mail info@motocrossplanet.nl of via de Chat Chat on WhatsApp.

 

Alle berichtgeving over de Dutch MX Season Opener in Lierop is de komende periode via de websites  www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl te volgen, waar we u van de laatste informatie u op de hoogte zullen houden.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: