Electrocross voor kinderen van 5 t/m 10 jaar zondag in Lierop

Start van het Nederlandse MX seizoen 2023

  04-03-2023

Komende zondag klikt er tijdens de Dutch MX Season Opener op Circuit de Herselse bossen ook al een beetje toekomstmuziek rondom de nieuwste ontwikkelingen in de motorcross, want KTM Nederland komt met de modernste E-Miniís of wel elektrische crossmotoren naar Lierop.

 

Electrocross voor kinderen van 5 t/m 10 jaar zondag in Lierop

Foto: Martie Jeuken - Electrocross voor kinderen van 5 t/m 10 jaar zondag in Lierop.

 

Na het succes zal deze positieve lijn tijdens de Dutch MX Season Opener wedstrijden worden voortgezet en zal KTM Nederland opnieuw demonstraties verzorgen voor kinderen van 5 tot 10 jaar (afhankelijk van lengte/gewicht) die graag eens op een motor stappen.

 

Tussen 11.00 uur tot 15.00 worden zij hier door een professionele gecertificeerde trainer ontvangen om op een speciaal daarvoor geprepareerd circuit met E-mini bikes hun testrondjes te maken. Deelnemers aan deze nieuwste motorsport generatie krijgen instructies om de beginselen van het crossen op de juiste wijze aan te leren. Gratis aanmelden kan ter plaatsen bij de trainers van KTM, waar voor kleding, helm en laarzen wordt gezorgd.

 

Kortom, ouders zijn met hun kinderen van harte uitgenodigd om van deze gelegenheid gebruik te maken, waarmede we als motorsport vereniging graag bijdragen aan het elektrificeren van de motorsport.

 

Electrocross voor kinderen van 5 t/m 10 jaar zondag in Lierop

Foto: Anton Maas - Electrocross voor kinderen van 5 t/m 10 jaar zondag in Lierop.

Compleet programma Dutch MX Season Opener Lierop bekend

Voor aankomend weekend is het complete programma (time-table) deelnemerslijsten (entry list) bekend. Zie onderstaand het complete overzicht in ons online programmablad.

 

 Online Programmablad 

Dutch MX Season Opener in Lierop

 

Kortom de mensen achter MAC Lierop zijn er heelmaal klaar voor om er samen met Motocrossplanet een prachtig motorsportweekeind van de maken.

 

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink via email info@motocrossplanet.nl, het telefoonnummer: 06-10910266 of per mail op  of Chat on WhatsApp.

 

Voor meer informatie over de Dutch MX Season Opener in Lierop kunt u kijken op op de website van MAC Lierop. We houden u op de hoogte via www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl.

 

Kortom, we zien u graag in Lierop op zondag 5 maart a.s. op circuit ďDe Herselse Bossen bij de allereerste Dutch MX Season Opener.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: